Nem lehetünk elég hálásak...

Edinának hála mi is azon az úton vagyunk, amire 15 évig vártunk. Megkaptuk a babavárót. Férjem révén problémás ügyfélnek számítunk, de ő megoldotta. Nem lehetünk elég hálásak, hogy ennyit segít nekünk abban, hogy hamarosan valóra váljon az álmunk. Köszönjük!

Bátran ajánljuk mindenkinek...

Bátran ajánljuk mindenkinek! Gyorsan precízen végzi a munkáját, az ő segítségével sikeresen megkaptuk a babavárót (pedig én problémás ügyfélnek számítok) és most intézi nekünk a ház vásárlási hitelt mely szintén nagyon jó úton halad. Köszönjük Edina!!!

Köszönjük a segítséget

Köszönjük a segítséget a banki ügyeink intézésekor! Mindennel kapcsolatban részletes tájékoztatást kaptunk! Csak ajánlani tudjuk, ismerőseinknek is, és ha újra szükség lenne rá, ismét csak Edinát keressük meg!

Na végre gondoltam....

Na végre gondoltam magamban ez kell nekem, talpra esett de nem tolakodó ott van a toppon a szakmájában. Bár mit kérdeztem érthető választ kaptam, bár csak ilyenek lennének a banki dolgozók is. Na de mindegy valójában egy főnyeremény, pontos kedves, és amit ígér az úgy is van. Sok ilyen ügyintéző kellene. Totálisan meg voltam elégedve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Egy nagyon szuper, segítőkész...

Egy nagyon szuper, segítőkész csaj, aki közvetlen, bármiben segít és mégsem a rideg ügyintéző. Bármilyen kérdésem volt/van, segítőkész a megoldásban. Mindig utána jár a dolgoknak, nem csak elmondja sablon szöveget. Én nagyon hálás vagyok, hogy ismerhetem!

Nem egy banki robottal...

Nem egy banki robottal, hanem egy magabiztos, határozott "ügyintézővel" kerestük meg a számunkra legjobbat. Nincs erőszak, nincsenek kamu ígéretek. Odafigyel az ügyeinkre, mert ez mindkét fél érdeke. Egyénre szabott ajánlatot kaptunk, több alternatívából választhattunk. Bármikor hívhatom, nem automatával kell beszélnem, ha nem veszi fel, akkor is minden esetben visszahív.
Csak ajánlani tudom!

További vélemények a Facebook-on